Activiteiten

Kinderspeeldag

De “Kinderspeeldag” is een jaarlijkse activiteit die we de 2de zondag van september organiseren. Bedoeling is dat we ergens in Nijlen, Kessel of bevel een plein volstouwen met allerlei springkastelen (van klein tot heel groot), en hiermee onze kinderen verwennen. Tevens vergasten we onze jonge bezoekers op een bakje friet en een frisdrank. En dit alles aan de ongelooflijke prijs van € 1 !

meer…

Nijlense Bierbeurs

Op de “Bierbeurs” confronteren we de bezoekers met de verschillende karakters die schuil gaan achter biersoorten uit de verschillende hoeken van ons land. Hoe smaken uit de verschillende gewesten, samen met tradities van brouwen, komen tot een gemeenschappelijk doel : het degusteren van een biertje waarin we het karakter van de streek proeven.

meer…

Activiteiten uit het verleden

Fiets je rond

Voor deze sportief – culinaireactie kon je in een 9-tal Nijlense tavernes terecht voor een heerlijk gerecht naar keuze aan een voordelige korting van 20% op de normale verkoopprijs.

meer…

Grenzen verleggen

“Grenzen verleggen” is een activiteit met een multicultureel karakter waar mensen op een ontspannende manier andere culturen leerden kennen. Deze verkennende uitdaging had zowel een culturele als een culinaire waarde.

meer…

Wat is NOT ?

Doelstellingen NOT :

Vzw NOT (Nijlen OnbegrensT) is spontaan ontstaan vanuit enkele personen met dezelfde bekommernis, namelijk de Nijlenaars (Nijlen-Bevel-Kessel) uit hun “cocoon-gewoonte” halen.

Dit door hen terug samen te brengen rond activiteiten die verbredend werken. Verbredend op vlak van “socialising”, maar ook op cultureel vlak. Mensen meer betrekken bij het gebeuren in hun directe buurt, en dit voor een uiteenlopend doelpubliek.

Op langere termijn is het onze uitdaging om in Nijlen een educatief speelbos aan te leggen voor de scholen en de jeugdverenigingen.

NOTvzw als team:

Het bestuur van NOTvzw bestaat uit:

Een team van enthousiaste bewoners uit Nijlen versterken NOT zowel in woord en/of daad.

  • Woord: We komen ongeveer 1x per maand samen op mee nadenken over nieuwe activiteiten, het plannen en organiseren van deze activiteiten, …
  • Daad: Een activiteit als de kinderspeeldag of de bierhappening hebben heel wat helpende handjes nodig om alles tot een goed einde te brengen.

Voel je je ook geroepen om ons super tof team te versterken? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!